Over ons

In het bruisende hart van professionele veelzijdigheid bevindt zich een trio van opmerkelijke individuen: Sofie Rogge, Thaïs Oosters en Mieke Hagenaars. Samen vormen zij een dynamisch en bekwaam team dat de horizon van educatie, welzijn en beweging verbreedt. Met elk hun eigen specialiteiten en ervaring, verenigen ze hun krachten om een holistische benadering te bieden. Van betoverende gastsprekerbijeenkomsten tot diepgaande psychotherapeutische ondersteuning, van leraarschap met een multicultureel tintje tot het omarmen van natuur en beweging voor een gezonder leven – dit team belichaamt een symbiose van kennis, passie en toewijding. Ze inspireren en beïnvloeden, verbinden en begeleiden, en zetten zich onvermoeibaar in voor de groei en het welzijn van degenen die ze aanraken.

Sofie Rogge (vormer van @congruent)


Sofie Rogge, een veelzijdige professional, combineert haar passies als gastspreker bij Kasteel Hallehof, psychotherapeut en leerkracht in sociaal-emotionele trajecten binnen het Buitengewoon Onderwijs type 3.


Met haar inspirerende workshops verrijkt ze (innerlijke) dialogen. Ze biedt waardevolle psychotherapie en ondersteunt ieder die wil groeien in zijn of haar opvoedingsreis. Haar toewijding aan het onderwijs komt tot uiting in afgestemde en verbindende projecten die de sociale en emotionele ontwikkeling van haar leerlingen bevorderen.


Lopen in de natuur is voor haar de manier om te onladen én op te laden. De uitdagingen van een gezin en het moederschap ziet ze als een bron van leren, een boeiend groeiproces waarin je contact wil blijven behouden met wie je diep vanbinnen al bent en nog wil worden.

Thaïs Oosters (vormer van @congruent)


Thaïs Oosters, een veelzijdige professional, brengt haar passies tot leven als gastspreker bij Kasteel Hallehof. Als lerares lichamelijke opvoeding in het Basisonderwijs, heeft ze haar expertise ingezet om diverse doelgroepen te begeleiden. Ze bezit de levenskracht om in beperkingen de mogelijkheden te ontdekken die nieuwe ontwikkelingskansen bieden.


Met haar rol als natuur-/bewegingscoach en outdoor trainer combineert ze haar liefde voor beweging en de natuur om anderen te inspireren tot een gezonde levensstijl.


Ze blijft het meisje in de vrouw, de moeder in de vrouw, de persoon in de vrouw die de speelsheid in haar activiteiten combineert met wilskracht om verschillende lifeskills te activeren. 

Mieke Hagenaars

(vrijwilliger van @congruent)


Mieke Hagenaars, een ervaren professional, schittert als gastspreker bij Kasteel Hallehof. Met een boeiende staat van dienst van 40 jaar in het Basisonderwijs (BaO) en het Buitengewoon Onderwijs (BuO), heeft ze diverse rollen bekleed, waaronder leraar, zorgcoördinator, pedagogische begeleider en psychotherapeut.


Haar inzet reikt verder dan het klaslokaal, als psychotherapeutische ondersteuner, zowel individueel als in klasverband, streeft ze naar een interdisciplinaire samenwerking om ontwikkeling te realiseren vanuit de behoeften en noden van elk individu . Als vrijwilliger bij TEJO (therapie voor jongeren) draagt ze bij aan de persoonsgerichte vorming van kinderen en jongeren en toont ze haar toewijding aan het psycho sociaal welbevinden van de volgende generatie.


Haar eigen kinderen en kleinkinderen blijven haar eerste spiegel om het leven van binnenuit te blijven verkennen en te kiezen voor blijvende persoonlijke groei. unsplash